بوتاکس لب چگونه است؟

بوتاکس لب چگونه است؟


بوتاکس لب برای درمان دو اختلال می باشد که مورد اول درمان خطوط عمودی اطراف لب می باشد که چون در افراد سیگاری بیشتر دیده می شود به آن خطوط سیگار هم می گویند و مورد دوم درمان لبخند لثه ای است که علت و درمان متفاوتی دارد.

در سنین میانسالی خطوط عمودی در اطراف لب فوقانی و گاهی در لب تحتانی شکل می گیرند. در افرادی که برای نوشیدن مایعات از نی استفاده می کنند بدلیل انقباض مکرر عضله اطراف دهان نیز این خطوط بیشتر دیده می شود. بدلیل نازک بودن پوست خانم ها این خطوط در جنس مونث بیشتر دیده می شود و بعلاوه وجود سبیل در آقایان با ایجاد یک حمایت از پوست موجب بروز کمتر در جنس مذکر می شود. در ابتدا خطوط سیگار با غنچه کردن لب ایجاد می شوند ولی به تدریج عمیق تر شده و در حالت عادی نیز قابل رویت می شوند که در این مرحله انجام بوتاکس توصیه می شود. از آنجا که بوتاکس برای درمان چین و چروک های دینامیک که با انقباض عضلات شکل می گیرند موثر است چنانچه این خطوط عمیق تر شده و تبدیل به چروک استاتیک شوند ممکن است بوتاکس راه حل مناسبی برای درمان خطوط سیگار نباشد و روش لایه برداری با لیزر فرکشنال و یا تزریق ژل در لب فوقانی می تواند جایگزین مناسب تری در این حالت باشد. تکنیک تزریق بوتاکس در لب فوقانی بسیار حساس و دقیق می باشد چرا که ممکن است بر روی حرکات عادی عضله حلقوی لب تاثیر نامطلوبی بجا گذاشته و عوارضی از قبیل کج شدن لب و اختلال در صحبت کردن و غذا خوردن ایجاد شود هر چند که این عوارض موقتی هستند و بعد از چند هفته بر طرف می شوند.

بوتاکس لب چگونه است؟
طریقه درمان خطوط لب به این شکل است که یک واحد بوتاکس در سه یا چهار نقطه به فاصله 4-3 میلی متر از حاشیه لب در عمق 2 میلی متری تزریق می شود. گاهی از اوقات یک برون برگردانی در حاشیه لب ایجاد می شود که ظاهری برجسته و جذاب به لب می دهد. درمان هر 6 تا 8 هفته تکرار می شود و در دفعات بعد می توان دوز بیشتر برای ماندگاری طولانی تر استفاده کرد که این موضوع باید با احتیاط انجام شود تا از بروز عوارض جانبی پیشگیری شود.

لبخند لثه ای چیست؟

در بعضی از افراد هنگام خندیدن لثه فک فوقانی دیده می شود که ظاهر ناخوشایندی ایجاد می کند و می تواند به دلایل مختلفی ایجاد شودکه به این حالت لبخند لثه ای می گویند.اولین حالت در ایجاد لبخند لثه ای بدلیل بلند بودن طول لثه و پوشاندن قسمتی از دندان های پیشین و نیش می باشد. در اینحالت طول دندان ها نرمال می باشد و پوشش بیش از حد لثه ها بر روی دندان ها ایجاد لبخند لثه ای می نماید. دومین وضعیت ایجاد کننده لبخند لثه ای بدلیل فعالیت بیش از حد عضلات کنترل کننده لب فوقانی می باشد که در زمان خندیدن بیش از حد منقبض شده و موجب بالا رفتن غیر عادی لب فوقانی می شوند.حالت سوم در ایجاد لبخند لثه ای بدلیل برجستگی بیش از حد استخوان فک فوقانی و در نتیجه نمایش لثه برجسته در هنگام خندیدن می باشد.

درمان لبخند لثه ای
برای درمان اینحالت با روش جراحی مقدار لثه اضافه بر روی دندان برداشته می شد و یا در موارد پیشرفته که استخوان فک فوقانی دارای برجستگی بیش از حد است با عمل جراحی روی استخوان آرواره و عقب بردن آن تناسب بین دو فک بر قرار شده و نهایتا لبخند لثه ای مرتفع می گردد که نکته منفی این روش زمان بر بودن آن( گاها درمان کامل دو سال طول می کشد) و تحمیل عوارض جراحی به بدن می باشد.
گزینه سوم تزریق بوتاکس لب می باشد که در عضلات لب فوقانی می باشد. عوارض جراحی و بیهوشی عمومی را نداشته و هزینه تمام شده به مراتب کمتر از قیمت عمل جراحی زیبایی لثه می باشد. در این روش دو تزریق کوچک در ناحیه عضلات بالا برنده لب فوقانی انجام شده و نهایتا با کاهش فعالیت این عضلات لبخند لثه ای بر طرف می شود. رعایت تقارن در تزریق این نقاط اهمیت زیادی دارد و نهایتا موجب حفظ تقارن هنگام لبخند می شود. عیب این روش موقتی بودن آن است و زمانی که اثر بوتاکس از بین رفت مجددا تزریق باید انجام شود که معمولا سالی دو بار تزریق می بایست انجام شود.همچنین تزریق مقدار بالای بوتاکس در پشت لب می تواند موجب افزایش بلندی پشت لب شود که این یکی از نشانه های میانسالی و افزایش سن است و با تزریق دوز کم و حساب شده می توان از این عارضه جلوگیری کرد.

0 نظرات

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *